top of page

Dienstverlening

De diensten die wij ondernemers aanbieden worden ook door andere kantoren aangeboden.

Waar wij ons in onderscheiden is onze aanpak. Bij ons neemt u alleen de diensten af die u nodig heeft.

Omdat wij met online programma's werken kunt u een deel van de administratie zelf uitvoeren en het restant uitbesteden aan ons.

Zo werken we efficiënt en dus voordelig.

Onderstaand treft u een selectie van de diensten die wij aanbieden. Direct een maat gesneden offerte aanvragen? Klik hier!

Administratie en jaarwerk.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ondersteunen bij uw administratie. U kunt de volledige administratie aan ons uitbesteden of een deel zelf doen.

Als voorbereiding op de jaarlijkse belastingaangiften stellen wij het jaarwerk op voor uw onderneming. 

Prijzen voor het verzorgen van de administratie zijn afhankelijk van de grote van uw onderneming. Omdat wij efficiënt te werk gaan zijn de prijzen vaak lager dan u denkt. Offerte?

Belastingaangiften.

De blauwe brief...

Even tot 10 tellen, diep ademhalen, 2maalA bellen...

Wij ontzorgen u. Of het nu gaat om de aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, wij nemen het graag voor u uit handen.

 

Zo kunt u zich richten op wat u leuk vindt, ondernemen.

Reporting en ondernemingsplan.

Bij administratie gaat het voornamelijk om het voldoen aan de verplichtingen. Maar vaak is het belangrijk om nog even wat meer inzicht te krijgen in uw onderneming. Wat verdient u bijvoorbeeld aan 1 specifiek project?. Dan helpen wij u graag om een rapportage op te stellen en eventueel een begroting voor de komende periode.

 

Zo heeft u zicht op het dashbord van uw onderneming en kunt u tijdig gas bijgeven of sturen. Voorkomen is beter dan genezen...

Salaris en personeel.

 

Uw onderneming groeit en u wilt personeel aannemen. Hoe gaat dat precies? Waar moet ik op letten? Welke plichten heb ik? Hoe zorg ik ervoor dat ik geen onnodig risico loop?

Allemaal vragen waar u mee komt te zitten.

 

Heeft u personeel in dienst, of wilt u personeel aannemen? Neem vrijblijvend contact met ons voor een gesprek hierover.

 

bottom of page